Hem

Svenska | Dansk

Hotell vid Girona Flygplats

Girona med omgivningar och hotell. Nedan har vi en interaktiv karta över Girona Flygplats med hotellen markerade. Klickar du på en röd marker får du upp en liten informationsruta med det viktigaste om respektive hotell. Du kan sedan från denna informationsrutan klicka dig vidare för ett exakt pris och möjlighet till bokning. En av markörerna gäller Hotel Vilobi (flygplatshotellet) som givetvis också markerar var flygplatsen är.

Du kan flytta dig, förstora och förminska kartan genom att klicka på pilarna och förstoringsglasen uppe till vänster. Du ser också en skala i km och miles nere på kartan.

De närmsta hotellen är Hotel Vilobi (från EUR 68 för dubbelrum) på flygplatsen, men även ett fyrstjärningt Novotel (från EUR 60 för dubbelrum) med gratis Shuttleservice till och från flygplatsen. Novotel-hotellet har även pool, restaurang, parkering etc. Du kan också ta en taxi (kostar ca EUR 15-20) till Girona (eller förboka här), ca 10 km / 30 min med taxi.

Back to the tutorial page
Tyvärr kan vi inte garantera att platsen visas exakt rätt på din dator, glöm inte att kontrollera en extra gång med respektive hotell. Har du synpunkter eller andra förslag är du alltid välkommen att kontakta oss. Skicka epost till info@barcelona-turist.se